Airut lehti on suomalainen hyvän sanan kristillinen lehti - Airut - a christian newspaper

Uutiset

Siunattua uutta vuotta 2019!

27.12.2018

Vanhan vuoden viimeiset päivät ovat käsillä. Miten vietämme ne ja mitä uusi tuo tullessaan... Näitä mietteitä voimme tarkastella Jumalan Sanan toivorikkaassa ja turvaa tuovassa valossa. Airut-lehden 55. vuosikerta ilmestyy tammikuussa. Jumala on uskollinen ja lehti ilmestyy edelleen. Kiitämme Herraa kuluneesta vuodesta ja suuntaamme tulevaan.

- - - - - - - - - - -

Toivotamme rauhaisaa joulun aikaa Sinulle!

24.12.2018

Tänään kirkoissa ja kodeissa muistellaan Jeesuksen syntymää ja luetaan jouluevankeliumi. Se löytyy Raamatusta Luukkaan evankeliumista 2:1-20. Tuossa tekstissä on toivo meille jokaiselle. Siunattua joulua!

Joulukuun Airut ilmestyy kuukauden viimeisenä perjantaina. Lehti on siis tulossa. :)

- - - - - - - - - - -

Seuraavan kerran Airutta kuullaan
Järviradion aalloilla tammikuun lopussa 2019

Airut kuului sunnuntaisin Järviradion lehtikatsauksessa 18.11.2018–9.12.2018. Ensimmäiset artikkelit kuultiin sunnuntaina 18.11. klo 9:40. Artikkelit löytyvät myös Airuen omilta kotisivuilta www.airut.net/julkaisut. Seuraavan kerran Airutta kuullaan aalloilla tammikuun lopussa.

Ollaan kuulolla!

- - - - - - - - - - -

Loka-marraskuun Airut

ilmestyy perjantaina 16.11.2018.

Netissä lehteä voi lukea jo aiemmin.

Iloista marraskuuta!

- - - - - - - - - - -

Syyskuun 2018 lehti ilmestyi. Seuraava lehti tulee marraskuussa!

Airuen syyskuun lehti on ilmestynyt. Nettiin lehti päivittyi vasta lokakuun puolella. Seuraava lehti ilmestyy marraskuun puolivälissä.
Nautitaan syksyn väriloistosta!

- - - - - - - - - - -

Elokuun 2018 lehti on ilmestynyt!

Airuen heinä-elokuun lehti on ilmestynyt. Nettiin lehti päivittyi tänään 31.8.2018. Painettu lehti on saapunut tilaajille. Lehtitilausten uudistuksia voit tehdä esim. tekstiviestillä tai sähköpostilla. Muistathan mainita nimesi ja osoitteesi viestissä. Mukavaa alkusyksyä!

- - - - - - - - - - -

Heinäkuinen tervehdys toimitukselta!

Tänään kesäkuun Airut on ollut lukijoilla jo viikon päivät. Mitä kesääsi kuuluu? Kerro kesästäsi toimitukseen sähköpostitse tai netin välityksellä, voit jättää rukousaiheesi myös puhelinvastaajaamme, lähettää kirjeen tai kortin. Rukoilemme kesän erilaisten leirien ja tapahtumien puolesta, että Herra saisi meitä virkistää ja koskettaa. Työ jatkuu edelleen. Seuraava lehti ilmestyy elokuussa.  Virkistävää kesää Sinulle!

- - - - - - - - - - -

Onnea uudet ylioppilaat ja valmistuneet!

Kesä on täällä! :)

Tänään uudet ylioppilaat ja  vasta valmistuneet viettävät iloiten juhliaan. Koulun, eskarin ja muskarin päättäjäisiä on vietetty mukavissa ja iloisissa tunnelmissa. Kesäloma, se ihana ja odotettu, on alkanut, ainakin koululaisilla. Ilma tuoksuu vehreältä, aurinko paistaa ja linnut laulavat. Ilmassa on odotuksen tuntua. Mitä Sinun kesääsi kuuluu? Millaisia tunteita kesä Sinussa herättää? Kirjoita meille tuntemuksistasi, voimme rukoilla puolestasi. Sähköpostiosoite on palaute(at)airut.net.

Kesäkuun Airut on myös jo työn alla ja toukokuun lehti julkaistu sekä printtinä että netissä.  Toivotamme onnea ja siunausta juhlapäiväänsä viettäville sekä Sinulle hyvä Airuen lukija!

- - - - - - - - - - -

Kevät tulee kohisten!

Sinivuokot, leskenlehdet ja krookukset kukkivat jo, ainakin Etelä-Suomessa. Pohjoisessa kevät tekee vielä tuloaa. Ihana mullan tuoksu ja kasvun kohina kuuluu jo! Joutsenet ja kurkiaurat kiitävät taivaalla, pikku linnut laulavat keväistä lauluaan. Ilo ja riemu täyttää rinnan. Nauttikaamme kasvun ihmeestä, tuoksuista, tuulesta ja auringon valosta.

Huhtikuun Airut on taas ilmestynyt ja luettavissa sekä netissä että painettuna lehtenä. Iloa ja uusia löytöjä Sinulle!

Airuen väki

- - - - - - - - - - -

Good Friday! Pitkäperjantai!

Hyvää pitkäperjantaita!

Se on suuren sovituksen päivä. Kristus kuoli meidän syntiemme tähden pitkäperjantaina. Hän avasi meille tien Jumalan yhteyteen. Hänestä tuli meille pelastuksen tuoja (Hepr 5:7-10 ). Pitkäperjantain tapahtumia voit lukea esimerkiksi Johanneksen evankeliumista 19:16–30 & 19: 31–42. Jeesuksen ylösnousemuksesta kerrotaan Johanneksen evankeliumin luvussa 20. Jeesus elää!

Siunattua pääsiäistä!

Airuen maaliskuun numero on ilmestynyt ennen pääsiäistä ja löytyy myös netistä kohdasta julkaisut. Hyviä lukuhetkiä!

- - - - - - - - - - -

Mukavaa helmikuuta! Uutisia postituksesta!

Airut-lehden tammikuun numero on ilmestynyt ja postitettu lukijoille. Lehden osoitetiedon yhteydessä näkyvä tilauksen loppumispäivämäärä on valitettavasti jäänyt pois tammikuun lehdistä. Tästä johtuen helmikuun lehti lähetään myös kaikille joiden tilaus päättyi tammikuussa. Seuraava lehti ilmestyy helmikuun lopussa. Viimeisin lehti Airut 1/2018 on luettavana netissä.

Mukavia lukuhetkiä!

P.S. Palautetta lehdestä ja nettisivuista voit lähettää osoitteeseen toimisto(at)airut.net tai etunimi.sukunimi(at)airut.net.

– – – – – – – – – –

Joulukuun Airut ilmestyy joulun jälkeen. - 23.12.2017

Painettu Airut-lehti ilmestyy joulun jälkeen. Netissä voit lukea muutamia artikkeleita jo etukäteen.

Siunattua joulun aikaa, iloa ja valoa!

Rauhallista joulua ja siunattua uutta vuotta 2018! - 23.12.2017

Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa. Luukas 2:14

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä." Lk. 2:8-13

Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: -- Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa. Kun enkelit olivat menneet takaisin taivaaseen, paimenet sanoivat toisilleen: "Nyt Betlehemiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti." He lähtivät kiireesti ja löysivät Marian ja Joosefin ja lapsen, joka makasi seimessä. Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli lapsesta sanottu. Kaikki, jotka kuulivat paimenten sanat, olivat ihmeissään. Mutta Maria kätki sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkisteli sitä. Paimenet palasivat kiittäen ja ylistäen Jumalaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu. Luukas 2:14-20

 

Tällä sivulla näet Airut-lehden ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tiedotteet. Uutisia voi myös selata aikajärjestyksessä.