Airut lehti on suomalainen hyvän sanan kristillinen lehti - Airut - a christian newspaper

Airut

Airut sisältää opetusartikkeleita kristittyjen kasvua ja rakentumista silmällä pitäen.  Toimistomme on auki ti-to klo 10.00-15.00. Puh. 03-3142 2300. Voit jättää viestin myös nettisivujen palautelomakkeella, lähettää sähköpostia tai soittaa.  Klikkaa valikosta julkaisut, niin pääset selaamaan vanhempia artikkeleitamme ja kansisivuja. Pääkirjoitukset voit lukea suoraan klikkaamalla pääkirjoitus-linkkiä. 

Airuen tarkoituksena on ohjata lukijoita kristilliseen elämään ja rohkaista odottamaan Kristuksen paluuta. Lehteä kustantaa Raamattujen Lahjalähetys ry. Airut on tarkoitettu kaikille kristityille.  Siinä julkaistut artikkelit ovat herätyskristillisten opettajien ja puhujien aineistoa. Oma toimitus tuottaa noin kolmasosan aineistosta. Loput aineistosta ovat sisarlehtemme Herald of His Coming -lehden julkaisuista toimitettuja. Heraldin taustayhteisö on Harvest Prayer Ministries. 

Airut on perustettu vuonna 1964. Sen sisarlehtiä julkaistaan yli kolmellakymmenellä kielellä.  Lehtityön ohella Airut tarjoaa rukouspalvelua, sielunhoitoa ja konsultointia. Lisäksi toimitamme pieniä määriä painotuotteitamme lahjaksi tarpeessa oleville. Airut-lehti on saatavilla myös cd:lle luettuna.  Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisiin lahjoituksiin ja sen kotipaikka on Tampere.